Листа на Форбс: Топ 5 најбогати луѓе во Македонија (БЈРМ) 2018 и нивната нето вредност

Македонија, официјално Република Македонија, е земја на Балканскиот полуостров во Југоисточна Европа. Таа е една од наследничките држави на поранешна Југославија, од која прогласи независност во 1991 година.

5.Jordan Kamchev-Net worth: $238 million

Image result for Jordan Kamcev

 

4.Svetozar Janevski

Image result for Svetozar Janevski